Patrik Swayze

Cancersjuka Patrik Swayze, gud vad hemskt hur man förändras. Det är inte samma människa!

image55


Kommer som många andra alltid minnas honom som Johnny i Dirty dancing.

image56


Get healthy Patrik!

Havanna

Fredag!

God morgon!
idag är det ljuvliga fredag
vad ska ni hitta på i dag?
jag har nämligen inga planer.
Är bjuden till en grillfest och är även ensam hemma!

image54

Den hära vädligt snygga linnet (som jag snott från Elle tidingen.. sue me) är gjort på bambufiber. Ja ni hörde rätt bambufibrer. Den är väldigt mjuk och bekväm men väldigt väldigt dyr! Ni kan hitta den på alice&sence. Go and check it out maaaan

Ha en väldigt väldigt trevlig dag !
Ciao babes! /Medina


Fredag!

Hallå allihopa!
Nu sitter jag i skolan, har precis gjort religions prov "religion utan gud", det gick väl sådär.. Hoppas på g iaf, har bara kört järnet nu i slutet så hinner inte satsa på så mycket mer.

Åhhhhhh det är freeedaaag!! JAG ÄR SÅÅ LYCKLIG FÖR DET! Vad ska man göra i helgen då? På lördag har jag tyvärr intensivmatte tillsammans med Nikolina as usually. Fatta från 10-15 på en LÖRDAG ska vi sitta i skolan. Det är lite illa. Men på söndag blir det iaf grönan =) Min faster fixar gratisbiljetter så det är väl rätt nice. Åhh kan inte hjälpa att tänka på att det är sommarlov snart. Räknar dagarna haha. 12 dagar kvar GAHH! =D =D

Nu ska vi äta lunch sen blir det psykologi (kanske), sen matte -.- 

Ha en bra dag allihopa !
Havanna
 

Time to sleep...but first

Snart är det dags för mig att sova men först måste jag bara visa er sommarens hetaste klänning från Victoria´s Secret.



Fin, inte sant? Vad skulle vara snyggare till sommaren om inte den här med massa fina smycken till och en söt uppsättning? Jag älskar, älskar ÄLSKAR den! Och snart är den min!

Tips till er alla som tar studenten...Ta en titt på Topshops nya kollektion. Nu finns det jätte fina klänningar i vitt. Good luck and congratuations. Just keep up the good work ;)



Godnatt, puss på er alla


Av hela mitt hjärta

image50

Vill du gifta dig med mig?

Matte b?

Hej allihopa!
Jag och Nikolina sitter på en intensivkurs i matte b, har just nu 5 min rast och tänkte smita in för att skriva ett inlägg. Denna kurs kommer vara på lördagar och efter skolan = Shitty nu när vädret e så fint. Plus vem vill till skolan på helgen? jaja bara ta tag i det. vad gör 2 veckor om 100 år?

Blir inte så mkt mer inlägg idag pga. plugg plugg plugg även hemma också.. Men de blir bättre sen ;)

HA EN BRA DAG OCH GÅ UT I SOLEN NI SOM KAN


PUSS
Havanna och Nikolina

Torsdag!

Idag så köpte jag ett par sötnosar från indiska som kommer passa såååå bra till sommarens klänningar eller varför inte ett par slitna stuprörsjeans! You never know, I just loooove them!

Måste även tipsa er om avannas kollektion som innehåller tröjor, linnen och väskor i massor! Riktigt coola grejjer faktiskt.

Är för övrigt på bättringvägen så snart släpper antagligen både febern och den äckliga försyldningen :) Bra va? Imorgon är det kiss konserten som gäller för mig eftersom jag jobbar på stockholm stadion så jag hoppas verkligen att jag är helt frisk tills imorgon, för vem ska annars servera den bästa ölen i området om inte jag? ;) Haha.
Hoppas att ni mår bra i alla fall och tar del utav sommarvädret! Ska tänka på er ♥



image48     image49


 

Guld värt / A


 


Torsdag!

Men tjenare fan!
Jag är hemma i dag igen läpparna är fortfarande big!

Paris dejtar ju Benji Maddens. Vilket verkar gå väldigt bra. Ovanligt som F''n. Dom har till och med ringar med varandras initsialer på fingrarna. På förlovnings fingret också!:O
kommer det hålla eller vill hon bara irritera sin förra bästis Nicole?

image47 
OMG va snygga alla killar va! jag tror jag dööör! Give me one of them! SEXY ASSES


Bye bye babys. Ha en bra dag /Medina!

God morgon bloggen!

Trodde att jag skulle bli bättre tills idag men nej...här sitter jag med snuva, hosta och feber utan någon som heslt underhållning. De ända jag kan göra är att ligga i sängen och filosofiera med mig själv och jag lovar er...Det är inte något som jag rekomenderar.
Spelar ingen roll om jag är frisk eller inte imorgon för oavsett har jag bestämt mig för att åka till stan och ta en shoppingrunda! Moha! =) Ska köpa ett par solglasögon från bikbok, en klänning från gina tricot och jätte söta underkläder från HM. Lovar att visa er imorgon! =)
Nu måste jag göra i orning lite te så att jag blir frisk så fort som möjligt! Kram på er, hoppas att ni mår bra!


/ Adriana

Sex trosan!

hej
Min läpp är fortfarnde lika stor och tydligen drar de till sig killar för nu har jag två som vill komma över och kyssa mig.
Jag skriker NEJ! det gör så himla ont!

Nått som jag inte skulle ha nått i mot är om någon köper denna trosan till mig!image46

Det är inte en vanlig trosa. Det finns en kula man stoppar in.. ni vet vart.
Sedan ger man en fjärkontroll (som man får med) till sin kille eller till den man är kåt på.

När ni drar ut på fest eller middag och han trycker på knappen börjar kulan i dig vibrera. det är hel skönt och
även roligt. När du inte kan kontrollera dig själv längre drar du in honom på toa!

denna trosa kan du hitta på bootyparlor.com  lycka till;)

XoXo /Medina i farten

permanent läpp förstoring

Hej
I dag blev jag av ovanlighetens skull väckt av min lille bror.
Jag vände mig om för att skälla ut honom när han plötsligt skrek " Medina vad fan har du gjort med läpparna?"
Han sprang för att hämta en spegel och detta är vad jag ser

image44

Min första tanke va  JAG STANNAR HEMMA I DAG!


Jag vill lägga upp en bild på min älskling
image45

This is my big boy. Vi älskar varandra!

XoXo /Medina

Mischa Barton got it all

Have You seeen it?! Jag sitter här, min haka hänger och jag är chockad!
Vad tror ni är det photoshopat eller är det hennes riktiga apelsin rumpa?

image41image42


/Nikolina

Hälsning

KRYA PÅ DIG ADRIANA! WE MISS YOU

PUSS

Amy Wrackhouse

Jag tycker så synd om stackasr Amy Winehouse, så begåvad men så förstörd! Jag skulle vilje krama om och hjälpa stackarn. Och Sen skulle jag skicka den skinny ass bitch to rehab! Kolla hur en pojkvän till knarare kan förstöra en. Jag ska säga en sak som en gammal kärring sa vid busshållsplatsen: Man ska aldrig lita på bussar och karlar!  Hell yeah, I agree sista!


image40

/Nikolina

Lindsay Lohan

Godmorgon allihopa!
Sitter i skolan med Nikolina som vanligt. (För övrigt går alla vi i samma klass). Solen skiiineer och det ska bli uppåt 17 grader varmt idag! Lovley. Man börjar känna att sommarlovet närmar sig mer och mer. Lyckaaaa!! Har svenska lektion nu, kollar på nån dålig jävla fotbollsdokumentär men jag och Nikolina smet iväg en stund.. Idag blir det plugg på riktigt faktiskt, historia prov imorgon =( Och så måste jag läsa ut en bok "Girlfriend in coma". Verkar helt okej, handlar om en tjej som 1979 hamnar i koma, vaknar upp när hon är 34 år gammal och inser att allt är förändrat, och knappast till det bättre. Nej, nu måste vi tillbaka!


Lindsay Lohan och Samantha Ronson planerar att gifta sig! Dom är tydligen redan förlovade och planerar sitt giftemål redan i Juli.
 
Vad tror ni, kommer det hålla?

image39


Hugs n kisses
Havanna

Jag e såå lycklig!

Jag har fått sommarjobb! Bra va?
Fast jag vet fortfarande inte var jag ska jobbade, hörde inte vad han sa och jag ville inte låta dum och fråga igen då kanske han skulle ångra sig! Alla sommar planer håller på att bli verkliga. Och just nu är det en vidrig stank som slår i näsan, Usssh jag känner lukten av mina ben dom luktar Brun utan sol!

Och nu mår bara bättre och bättre! kolla in Miss Pretty.Reese
image38
/Nikolina was here

Gossip

Blake Lively och Penn Badgley sågs igår hand i hand på new yorks gator. Som många andra par från tv-serier ser även dom ut att ha funnit varandra!

image36

image37


Nighty
Havanna

Smink i högsta grad

Ciao
Smink
Hur ska du bära upp sminket i sommar.
Man vill ju helst inte ha nått smink alls men alla vet ju att vissa verkligen inte vill det.
Jag tror helt på highlighter och lite solpuder.
Genom att lägga highlighter  på hakan, näsan, precis över läppen och där ögonbrynen slutar och självklart på kindbenen så framhäver du vissa drag i ansiktet vilket gör att man fokuserar mer på det än på din "dåliga" hy. Kör på du med lite solpuder över det så ser huden jämnare ut och självklart brunare ut.
image35
                                                                              Adriana Lima  vacker modell

Fyller du på med lite vattenfast mascara och ett läppglans i plomon färg har du en dag på stranden och även en kvälls sminkning.

Men tjejer helt vet ni att ni inte ska ha smink. Det är så fint när tjejer ser lite bruna ut och har absolut inget mer på ansiktet.

XoXo /Medina

Jag..

är ganska tom på ord.

Och så har jag ont i magen =(

image34


Havanna


Det kunde ha varit bättre

Min kompis lärare är en mycket speciell lärare. Han kan nämligen skilja mellan skolk och skolk. För en sak är om man skiter i skolan och sysselsätter sig med annat som troligtvis inte är lika viktigt som plugg. En annan sak är om man skiter i skolan och bestämmer sig för att stanna hemma och ta igen de saker som man ligger efter i. Något i den stilen hade jag tänkt mig när jag drog ifrån skolan med gott samvete. Men vad händer!? Jo, såklart att jag åker på världens jävla försyldning. Så nu sitter jag här med röd näsa och tårar i ögonen. Katastof. Jag har inte ätit på hela dagen och min mage skriker efter mat! Så vad gick snett? Skulle kunna göra vad som helst för en kladdkaka a la Medina (hon är grym på att baka) så vad säger du älskling? Ställer du upp för en vän i nöd? Det mest tragiska är att solen skiner och vädret är hur underbart som helst! Så ett tips till alla er som är friska: Ut i solen med er och njuuuut av sommarvärmen! Ska tänka på er


Arrivederci / A

D&G modevising i Köpenhamn

Shoooo
Idag efter skolan åkte jag till stan för att köpa ett par skor från Din sko. yeah right
Det slutade med att jag kom hem med två linnen och en tröja från Monkey och H&M. typiskt!

D&G har haft modevisning och här är mina 10 favoriter.

 (klicka på bilden)

1.   Ass fin stjorta bravoooo D&G
2.   Jag blev helt kär i kjolen. Tänk dig den med ett vitt instoppat linne. underbart!
3.   Den här kan man ha på middag inge fest och inte mitt på dagen middag men några färgaglada skor!
4.   Älskar byxorna helt underbara. kolla vart dom slutar också. väldigt inne just nu!
5.   Den skriker bäst på fest! helt fantastiskt!
5a. Väldens sötaste skulle lungt sitta fin fint på mig.
6.   Hela hennes outfitt är helt rätt. mix matchade färger! Jag chansar på att highlighter kommer va sommarens smink!
7.   Väldigt kineskt väldigt sött och helt lagom för dom som  inte vågar ta i.
8    Helt perfekt. saknar ord. moi moi!
8a. Lite för mycket hem biträdelook. men ändå helt fantastiskt!

Bravo D&G. en sak bara vad hände med färgen! jag vill ha mer färg!!

XoXo /Medina


Hissa eller Dissa - Nikolina och Havanna

image31


Shopping!!

Hejsan hejsan  :D
I går satt jag och läste sofis mode jag hittade ett par örhängen jag köpt på glitter.
Skillanden var att dom örhängerna som var i tidningen var disignad av ingen mindre än Patricia Field. Tjejen som klädde på dom underbara skådespelarna i Sex and the City. det fanns nästan ingen skilland mellan örhängena förutom att man kunde få inskrivet sitt namn i dom. Ungefär som Kenzas örhängen fast självklart finare.

Jag köpte inte bara dom öhängerna utan även två till plus ett halsband allt från glitter. Jag köpte två tröjor en från Gina tricot och en fin tröja från Veromoda.

   

I Sofis mode kan du också läsa väldigt mycket om själva Sex and the City människorna. Det beror självklart på att filmen snart kommer ut. jag längtar sååå! :D


I dag ska jag över till en kompis och titta på Gossipgirl och käka hur mycket godis som helt! wiiiiieeee
senare ska jag skriva ett inlägg jag har många ämnen jag vill ta upp
det blir antingen...

1. Två bilder en bild på Paris Hilton där jag har gjort henne fet och en på gravida Jessica Alba. Jag ska kolla skillanden mellan söta Jessica och feta Paris och kolla vem som passar bäst mulligast.

2.Ett inlägg om ALLA mina killar och problemen som uppstår.. bläää

3. Kanske lägger jag in lite mer mode och skönhets tips även dom 10 bästa catwalk kläderna från D&G i från köpenhamn.

det är bara vänta och se vad som väljs!

XoXo /Medina

Nikolina åt Havanna

God morgon!

Havanna är för trött så jag (Nikolina) skriver åt henne. Hon vill gärna visa upp några skor hon hittade och gärna vill ha.

349:- från www.josefssons.se
image26

Skippa sminket och visa vad ni går för brudar

Till dig Medina! Skit grymt inlägg. Säger bara en sak: Mer sex åt folket. För vad är egentligen viktigare än det? Jag tycker att alla människor ska lära sig att vara mer öppna för varandra och inte bara för varandra utan också för sig själva. Vi lever bara en gång och istället för att leva i lögner tycker jag att sanningen ska ut! Här och nu!

Ett enkelt litet tips till er tjejer i sommar...Skippa sminket och satsa på en ögonfränsförlängning istället! Fransarna blir inte bara längre utan även fylligare, skit snyggt! Det kostar ungefär mellan 350-1200 kronor och håller upp till 2 månader. Lätt! Om någon skulle vara intresserad är det bara att skriva så hjälper jag med tips och ideér! Vad vore inte hetare än vått hår och långa ögonfransar på badstranden! Raw!

image25


/ A


Visste ni att...

det tar ca. elva till tolv minuter för kvinnor och män att bli upphetsade?

Sånt som kan vara bra att veta ;)

Nighty
Havanna

Sex Låtar

Hejsan
När jag fick höra att jag fått min första kommentar rusade jag till datan.
Jag blev verkligen sikta glad
Men självklart märkte min datta av det så den va tvungen att retas och var lite extra seg
men nu är jag äntligen inne

Idag har jag shoppat och pratat ovanligt mycket sex med en kompis
vi kom in på jotstick tricket (magisk sätt att ruka av en kille)och även roliga sex leksaker(otroliga roliga saker) och storklek på killars ...

Allt detta får jag skriva om senare för nu har jag nämligen lovat er och lägga in två av mina bästa låtar att ha sex till.
 Bed- J Holiday aven han skulle göra en kåt ; )
Ride it- Jay Sean extrem syngg (har jag hört)

Jag har tyvärr inte fotat kläderna men det får bli i morgon
det blev en tröja och resten va accesoarer

XoXo / Medina

Adriana bjuder på kärlek och musik



Adriana

Förlåt, förlåt, förlåt!


Jag vet, jag är jätte dålig på att skriva i bloggen men jag lovar er alla...Det här kommer inte att upprepa sig. Det är bara det att jag inte alltid hinner sätta mig ner och ta det lugnt, så det får bli min dåliga ursäkt. Har haft fullt upp hela helgen faktiskt och när det väl har kommit en oväntad lucka i kalendern så har det alltid dykt upp något annat,  för det mesta är problem orsakade av mig.

Men men, alla har sina små problem. Skillnaden mellan mina och andras problem är att mina problem är egoistiska och otillräckliga. Tooo bad for me.


Idag har jag faktiskt hunnit åka till stan och tittat ut lite saker som jag ska unna mig nästa månad. Yey! Längtar redan! Inte långt kvar nu. Pengarna kommer att läggas på söta underkläder, nagellack i sommarens alla färger och världens sötaste klänningar


image23image24


Cute, don't you think?


Later

Urbanoutfitters

Halloj i rutan

Det blev väldigt sent i går. Jag som hade tänkt att lägga in ett väldigt fint inlägg.
efter jobbet som slutadede 19 00  och fick vi våran lön sen bjöd våran chef ut oss alla på middag.
Vi hade jätte trevligt förutom en av min arbetskamrat som drack lite för mycket. Men vi skickade hem henne i en taxi. När jag kom hem va det säng dags direkt. Växlade några ord i telefonen med en kill kompis och vi tänkte läsa sexnoveller för varandra. Men det blev inte av.. synd:(

Jag hann även kolla in Urbanoutfitters nyheter och jag hittade något som dom har satsat på väldigt mycket.
urringat därbak och även urringat därfram. Detta tror dom kommer bli inne i sommar. Jag håller fullständigt med
go urban

image22


Nu ska jag shoppa upp halva min lön med en underbar kompis.

När jag kommer hem tänkte jag lägga in två av dom bästa låtarna jag har haft sex till!

Sedan så klart vad jag köpt

XoXo /Medina


Lesbiska

Ett ämne som vi tänkt på är lesbiska. Varför tycker alltid folk att det är sexigt med lesbiskt sex eller lesbiska överhuvudtaget? Vi har märkt att ofta i ett homosexuellt förhållande är det alltid en eller båda av dem som ser ut som killar. Varför vill man se ut som en kille när man är lesbisk?

Feminina Portia de Rossi till vänster och Ellen Degeneres manlig till tusen. How?





Vi drev med våran klasskompis och sa att vi råkat haft sex en helg, att det gick riktigt vilt till men att vi ångra oss som fan och kunde inte förstå varför vi gjorde det. Han som snart skulle skriva ett prov blev helt okoncentrerad och det kom nya frågor hela tiden. Han gick verkligen på det och blev lite besviken när vi berättade att vi drev. Dem flesta skulle nog reagera så. Men varför är lebbsex bättre än vanligt? För att det är mer ovanligt?

/Havanna och Nikolina


Spådommar

Juste jag måste berätta! Jag blev spådd igår, japp och inte fösta gången. Det läskiga är är att nästan varje gång säger alla samma sak : Jag ser en ring, du kommer bli förlovad!
 Ahhhhaa tänker jag då , det kanske är Channing Tatum,  I´m Rich Bitch!!  Im a gold digger! Nää jag skojar bara, nää det gör jag inte.... 

Men ofta att det skulle hända, men men om du är snaggad och väldigt lik honnom, hör gärna av dig!

PS. Jag vill inte gifta mig!

image17


/Nikolina

Havanna

Inlägg på inlägg. Sitter i skolan och har lunchrast, rastlööös! Tycker ni inte att det vore mycket bättre om man hade lite kortare raster och sen fick man sluta tidigare istället? Såå mycket skönare. Vad ska man göra i 1-1½ timme liksom? Fine om man har någon uppgift att göra men raster e överskattade!

För övrigt kommer snart Timon hem! Min dvärgpinschervalp. Han blir snart 8 veckor men eftersom jag inte slutar skolan förän 11 juni bestämde vi oss för att hämta honom då istället. Cant wait!


image18

Isn't he adorable?

/H

Havanna och Nikolina

Varje gång en ny serie börjar finns det alltid en snygging som alla blir helt galna i och besatta av! Så here it goes.

Vem föredrar ni?






Havanna

Idag är det måndag, vilket innebär skola, och omprov, och att det är endast en dag kvar till Gossip Girl, och ca 2 veckor till skolavslutning = Sommarlov! Sitter bredvid Nikolina som just nu skriver ett hatinlägg om barn. Mjo så kan man se det. Barn är jävligt jobbiga men jag står ut så länge det är mina egna syskon. Andras barn har jag INGET tålamod med =P

OCH VAD VAR DET JAG SA OM SOMMAREN? IT'S HERE!! iaf i stockholm =) Så uuuut människoorrr!

Helgen har btw varit helt okej trots att den gick alldeles för snabbt. Men när gör den inte det egentligen? Blev inget plugg...(oväntat). Gårdagen spenderades med S. Vi gungade och ritade i sanden, ni vet när man ska säga fyra killar man ska gifta sig med, eller hur många barn man ska ha. *Forever young* höhö.

Ett bevis på att man umgås för mycket är när man omedvetet har likadana sittställningar. Nikolina haha.

Ha en bra dag
Havanna


JAG HATAR BARN!!

Jag gör verkligen, dom är så fula, äckliga ,jobbiga och dom är övertallt!
Joo, jag vet att jag har också varit ett men det är en annan historia, jag var en ängel. Det är barn som är ouppfostrade huliganer som lyffter trädpinnar på vuxna människor och tar min sittplats på tunnelbanan(jag skulle kunna strypa dom). Bebisar ska man inte ens prata om. Jag ska nog sterilisera mig vad sägen ni?

image16





/Nikolina (barnhatare)

Havanna

Här är man uppe tidigt haha! Ärligt talat, fanns det NÅGON som tyckte Rysslan var bra igår?!?! No words.

Idag blir det pluggande och förhoppningsvis sola (sommar anyone?).

Något som måste införskaffas är en sådan här svart sak!
image15

Funderar på att klippa mitt hår ganska kort. Typ axellångt. Jag har haft långt ett tag nu, det känns som det är dags för en förändring. Men när jag ser långt hår på alla andra som tex. Nicole Richie vågar jag inte klippa kort. Det är ju såååå fiiint... Ska jag?

puss!
H

Medina- huden ger dig skönhet

Tut i rutan
I dag har jag haft en jätte trevlig dag och riktigt njutit av solen,
jag har säkert blivigt lite brun också. Jag jobbade i dag i slussen och det gick smidigt.
Jag tänkte lägga pengarna jag fick på kläder och även baby olja.
Ja ni hörde rätt! Jag har  nämligen blivigt jätte torr.
image14
jag smörjer in mig och sedan går jag runt naken i mitt hus och luftar
sen är jag mjuk som en bejbis:D
pröva det är även bra att lufta dtt undre lite då och då.
Det är också smidigare än Blondinbellas tips om att linda in sig i plast.
Jag menar hallå hur sexigt känns det?

XoXo / Medina i farten


Music for the people!


Havanna... ja.. igen!

Jag vill ha sommar, sola, bada, festa, leva livet och framför allt äta kräftor 


----------->

image11


 

Medelshavsvärmen sägs vara påväg, ska man tro på det? Jag väljer att vara optimist och VÄLKOMMNA SOMMAREN!!!!! Gör det ni också, vem vet den kanske kommer för att stanna den här gången ;)


Tooodii
H

Havanna

Sitter precis som Adriana och laddar inför eurovision songcontest. Perelli is the shiieeet, men även om jag håller på henne har jag en känsla av att Ukraina vinner. Shady lady (8) Den fastnar liksom lite mer på något sätt. BAD HAVANNA BAD!

Idag har jag övningskört, det var crazy som vanligt men jag lovar jag e gryyyym! Jag vill ba gasa o typ köra så snabbt som det går! Friiiiheeet! Det borde finnas någon väg som man ba kan go wild on? Känner ni inte igen den känslan?

Ungefär såhär ser min bil ut förövrigt!
image10

Ha en trevlig kväll nu allihopa och rösta rösta rösta!

Puss!
H


Adriana

Hej bloggen!


Har inte varit så här glad på riktigt länge och jag vet inte ens varför. Allt kanske inte behöver ha någon mening, eller? Oavsett bryr jag mig inte bara det fortsätter i den här stilen!

Idag är det schlager-finalen och vad passar inte bättre till det än vin, jordgubbar och massa massa godis! Det är i varje fall det bästa i mitt liv som snart kommer att slå in! Inte nog med att jag kommer gotta mig lyckligt på det. Jag har nämligen världens bästa sällskap. Hoppas att kvällen kommer att bli lika bra för er som för mig. De är ju trots allt lördag och hur underbar dag som helst!

Heja Sverige!

Take care / A

Havanna

Varför blir alla sådär småkåta runt 12-slaget. Helt plötsligt börjar dem människor man minst kunde tänka sig snacka sånt börja snacka sånt... Och man ba a men jo tjena att jag skulle göra nåt me dig. hallåå vad tänker folk egentligen? Vissa fula borde väl förstå att det inte kommer funka? Varför tar inte dem fula, fula istället? de skulle va så mycket lättare. så kan vi snygga hålla oss till varann? eller vad säger ni? då slipper man bara va elak o dissa.. awweesommee! lite självinsikt åt folket so to say.

huugs n kisses
H

Blommorna börjar falla

Hejsan alla fååå fåå läsare
Jag har nyss kommit hem från ett nöd situation hos en kompis.
Hon ville snabbt att jag skulle komma över för att välja henne outfitt för utgången i kväll.
Efter mycket och momet hittade jag nått fint till henne.
Jag hittade även ett blommigt linne som jag lånade. Den kommer jag ha på måndag.

På tal om blommigt
jag tycker den trenden borde vara lite över nu.
Lite uttjatat eller?
Men många som gillar det så jag lägger in en blid på mina tre blommiga favoriter från
Topshop
image9
Nu ska jag börja städa så min syste ska ha grill fest. Själv ska jag ligga i min säng hela kvällen jag ska nämligen jobba i morgon. Börjar 8 slutar 9 på kvällen. Önska mig lycka till!

xoxo /M

NU JÄVLAR

Adriana, Havanna, Medina & Nikolina häär.

Hmm, 5 läsare igår ,succse va? 4 av dom var vi !
Hahaha vi kan lova er att den blir bara bättre ...


Så här mycket tycker vi om Madonna
image6




 


Adriana

Så satt man här än en gång i hopp om att få någonting gjort men men. Det är bara att inse... It will never happen.
En sak är i alla fall säker och det är att den här bloggen kommer att bli en succé! Right?


Solen skiner och jag börjar inse att sommaren snart är här. Därför kommer här ett litet provsmak från Vctoria's Secret:




 

image5


 

Enyoy yourself
 Arrivederci A.


Nikolina

Solen skiner och jag sitter inne och försöker att överleva., hoppas det blir 25 grader snart !

Vad hände idag då?
Jo hade redovisning, floppade totalt var helt oförbered. Hahah, jag typ börjar smådarra och skämma ut mig! USssh mår så dåligt när jag tänker på redovisning inför hela klassen, jag är inte född att göra sånt. Men iallafall jag har slutat nu och sitter här med en av min bloggkollega och skriver ett arbete. Men i kväll är det Semifinal i ESC, kul, jag säger lycka till Perrelli!

Imon är det fredag !!

                                                       Nån har visst lagt på sig lite. Hahha skadeglad!

image2
Jessica Alba

Havanna - skola

Toodi allihooopaaa!
Sitter i skolan och typ dör pga. hunger, plus skolarbete, plus typ.. JAG VILL HEM?!

Fashiontoast.com är såå min stilikon!!!!!!!!!!!!!!!! vem dör inte för hennes kläder? Kolla bara klänningen från Urban outfitters.

image1

Fab? Yessssssss

Invigningen av fyra

Hejsan vi är fyra anonyma tjejer som vill hälsa er välkommna
låt oss persentera oss själva i våran blogg

- Medina den slingade blondinen från getthooo
- Nikolina den halvsmarta brunetten från serbia
- Havanna den superblonda divan
- Adriana den blonda party bruden med stort intellekt

I denna blogg kommer vi avslöja allt från våra största hemligheter till det hetaste modet och senaste skvallret.
hope you find us enjoyable!:D

xoxo
later
hugs n kisses
arrivederci




RSS 2.0